TRADICIJA OD 1923
OPŠTI USLOVI
MOGUĆNOSTI PLAĆANJA
INFORMACIJE O DRŽAVAMA
Azija
Izrael Japan Jordan Kina Malezija Singapur Tajland Vijetnam
Evropa
Francuska Grčka Italija Nemačka Portugalija Rusija Španija Švajcarska Turska Velika Britanija
Severna Amerika
Sjedinjene Američke Države
evropa-avionom
evropa-autobusom
interkontinentalna
AVIONSKE KARTE
ŽELEZNIČKE KARTE
AUTOBUSKE KARTE

O NAMA

Agencija nasleđene dugogodišnje tradicije, specijalizovana za grupna putovanja sa vrhunski licenciranim vodičima. Na zahtev putnika moguće je organizovati i individualna putovanja ka svim destinacijama.

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Putnik Travel je turistička agencija sa domaćim osnivačkim kapitalom, nastala iz Akcionarskog turističkog društva Putnik, prvog turističkog preduzeća u Srbiji i Jugoslaviji, osnovanog 1923 godine u Beogradu. Putnik Travel je preuzeo turističko poslovanje nekadašnjeg Putnika, a sedište mu je u ulici u kojoj se sedam decenija nalazila direkcija Putnika.

AKTUELNA PONUDA PUTNIK TRAVEL

U aktuelnoj ponudi Putnik Travela su: raznovrsna putovanja po Evropi, interkontinentalna putovanja, letovanja i zimovanja, ture po Srbiji, đačke i studentske ekskurzije, specijalna putovanja i programi na zahtev korisnika (putovanja na kongrese i sajmove, insentiv putovanja), organizovanje

prodaja avionskih i železničkih karata, pribavljanje ulaznih viza, obezbeđivanje individualnih hotelskih rezervacija širom sveta, obezbeđivanje polisa putnog zdravstvenog osiguranja (Uniqa osiguranje).

SAZNAJTE VIŠE

POSEBNE POGODNOSTI

U poslovnici Putnik Travela ( Ulica Dragoslava Jovanovića br 13), prodaju se aranžmani, avio i železničke karte i pružaju ostale turističke usluge. Zaposleni i stalni saradnici su većinom dugogodišnji službenici Putnika sa bogatim radnim iskustvom. Za sve usluge Putnik Travela posebne pogodnosti, u pogledu cena i uslova plaćanja imaju pravna lica.

Prihvatajući bazična načela poslovne doktrine Putnika - koji je stekao reputaciju jedinstvene institucije srpskog i jugoslovenskog turizma - Putnik Travel nastoji da očuva i neguje tradiciju, vrednosti i ugled Putnika, po kojima je decenijama bio dobro poznat građanima širom zemlje, kao i mnogobrojnim poslovnim partnerima na svim kontinentima.

Putnik Vam nudi apsolutni kvalitet putovanja po najboljim cenama. Vaše poverenje je razlog zbog kog postojimo ovoliko i hvala Vam na tome.

Vaš Putnik Travel