TRADICIJA OD 1923
OPŠTI USLOVI
MOGUĆNOSTI PLAĆANJA
INFORMACIJE O DRŽAVAMA
Azija
Izrael Japan Jordan Kina Malezija Singapur Tajland Vijetnam
Evropa
Francuska Grčka Italija Nemačka Portugalija Rusija Španija Švajcarska Turska Velika Britanija S. Makedonija Crna Gora
Severna Amerika
Sjedinjene Američke Države
evropa-avionom
evropa-autobusom
interkontinentalna
AVIONSKE KARTE
ŽELEZNIČKE KARTE
AUTOBUSKE KARTE

O NAMA

Agencija nasleđene dugogodišnje tradicije, specijalizovana za grupna putovanja sa vrhunski licenciranim vodičima. Na zahtev putnika moguće je organizovati i individualna putovanja ka svim destinacijama.

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Putnik Travel je turistička agencija sa domaćim osnivačkim kapitalom, nastala iz Akcionarskog turističkog društva Putnik, prvog turističkog preduzeća u Srbiji i Jugoslaviji, osnovanog 1923 godine u Beogradu. Putnik Travel je preuzeo turističko poslovanje nekadašnjeg Putnika, a sedište mu je u ulici u kojoj se sedam decenija nalazila direkcija Putnika.

AKTUELNA PONUDA PUTNIK TRAVEL

U aktuelnoj ponudi Putnik Travela su: raznovrsna putovanja po Evropi, interkontinentalna putovanja, letovanja i zimovanja, ture po Srbiji, đačke i studentske ekskurzije, specijalna putovanja i programi na zahtev korisnika (putovanja na kongrese i sajmove, insentiv putovanja), organizovanje

prodaja avionskih i železničkih karata, pribavljanje ulaznih viza, obezbeđivanje individualnih hotelskih rezervacija širom sveta, obezbeđivanje polisa putnog zdravstvenog osiguranja (Uniqa osiguranje).

SAZNAJTE VIŠE

POSEBNE POGODNOSTI

U poslovnici Putnik Travela ( Ulica Dragoslava Jovanovića br 13), prodaju se aranžmani, avio i železničke karte i pružaju ostale turističke usluge. Zaposleni i stalni saradnici su većinom dugogodišnji službenici Putnika sa bogatim radnim iskustvom. Za sve usluge Putnik Travela posebne pogodnosti, u pogledu cena i uslova plaćanja imaju pravna lica.

Prihvatajući bazična načela poslovne doktrine Putnika - koji je stekao reputaciju jedinstvene institucije srpskog i jugoslovenskog turizma - Putnik Travel nastoji da očuva i neguje tradiciju, vrednosti i ugled Putnika, po kojima je decenijama bio dobro poznat građanima širom zemlje, kao i mnogobrojnim poslovnim partnerima na svim kontinentima.

Putnik Vam nudi apsolutni kvalitet putovanja po najboljim cenama. Vaše poverenje je razlog zbog kog postojimo ovoliko i hvala Vam na tome.

Vaš Putnik Travel